25 Mart 2014 Salı

Kurumsal Web Sayfasi Fiyat Teklifi‏‏‎

Yeni Türk Ticaret Kanunu'na Uygun;
Kurumsal Web Site ve Mobil Web Site Kısa Bir Süre için 300 TL

Çoklu dil seçeneği, özgün tasarımları, tema ve renk seçenekleriyle, kurumsal kimliğinizi temsil eden bir web sitesine sahip olabilir, internet ortamında ve mobil cihazlarda verdiğiniz hizmetin kalitesini arttırabilirsiniz. Webgec, sitenizin mobil cihazlarda uygun görüntülenmesini sağlar. Dilediğiniz temayı seçebilirsiniz.

Kısa bir süreliğine bütün bu hizmetler sadece 300 TL.

Türkçe-İngilizce 2 Dil Dahil.

* Webgec kiralık bir sistemdir ve 300TL senelik kiralama bedelidir.

        Kurumsal Web Sitesi
Webgec olarak hazırladığımız özgün tasarımlar ve renk seçenekleriyle, kurumsal kimliğinizi temsil eden bir web sitesine sahip olabilir, internet ortamında verdiğiniz hizmetin kalitesini arttırabilirsiniz. Web tasarım ihtiyacınıza göre size özel ve özgün bir tasarımla profesyonel çözümler sunuyoruz.

        Kurumsal Mobil Site
Akıllı mobil cihazlar günü 24 saati sitenize erişim imkanı sağlar. Webgec akıllı telefonlarla ve tabletlerle uyumlu mobil web siteleri geliştirmektedir. Kullanıcılarınıza sadece evden iş yerinden değil, her yerden iletişim kurma fırsatı verin. Sizden memnun kalan ziyaretçilerinizi ve müşterilerinizi arttırın.

        Yönetim Paneli
Hem kurumsal web sitenizi hem de mobil web sitenizi tek yönetim panelinden kontrol edebilirsiniz. Yönetim Paneli; ürün yönetimi, hizmet yönetimi, haber yönetimi, video ve foto galeri, menü ve modüller, arama motoru optimizasyonu, iletişim, hakkımızda,tema ve renk yönetimi, ziyaretçi defteri ve anketten meydana gelir. Ayrıca mail hesaplarınızı panel aracılığıyla tanımlayabilir, silebilir veya yönlendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder