6 Nisan 2014 Pazar

WebgecHost - Butik Hosting

2009 senesinde kurulan WebgecHost (butik hosting), üstün kalitede sınırsız hizmet sunan genç ve dinamik bir bilişim firmasıdır. WebgecHost, ihtiyaç ve beklentilerinizi tespit ederek size en iyi çözümleri sunar. Müşteri memnuniyeti WebgecHost için ilk sırada gelmektedir.

·         Cloud Server / Microsoft Hosted Exchange ( WebgecHost Cloud teknolojisi ile domanın arızalarından kurtulur herhangi bir bakım ücreti ödemezsiniz)
·         Cloud Yedekleme ve Replikasyon Hizmetleri ( Server ve pc yedeklerinizi kolaylıkla WebgecHost ’un yüksek güvenlikli veri merkezinde saklayabilirsiniz)
·         Microsoft’un ürünlerini kiralama (SPLA) ve teknik bakım hizmetleri ( Bu sayade lisans satın alma ve yenileme maliyetlerinden kurtulursunuz)
·         Yazılım – Donanım ve Sistem Entegrasyonu Çözümleri
·         Alan Adı alımı yönetimi, Ücretsiz DNS hizmeti ve birinci sınıf WebgecHost desteği

Donanım alt yapımızdan kısaca bahsetmemiz gerekirse; WebgecHost ’un tüm sunucu alt yapısı HP Blade sunuculardan oluşmaktadır. Disk depolama sistemlerinde de dünyada Storage lideri olan EMC altyapısını kullanmaktayız. Tüm sistemimiz 7 x 24 izlenmekte ve oluşan sorunlara anında müdahale edilmektdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder