1 Aralık 2018 Cumartesi

İstanbul'daki Ayak Sağlığı Merkezi Podolife sitesini yeniledi

İstanbul'da faaliyet gösteren Podo-life ayak sağlığı merkezi web sitesini yeniledi. 2019 yılına gireceğimiz bu aylarda web sitesini değiştirerek mobil uyumlu olan sitesini daha güzelleştirmişler. Renkler ve tasarım olarak logolarına çok uygun bir tercih olmuş.

Genel olarak ayak bakım hizmetleri; Batık Tırnak, Kalınlaşmış Deri Bakımı, Kalınlaşmış Tırnak Bakımı, Tırnakta Jel Sistemi, Çatlak Topuk Bakımı, Hallux Valgus Bakımı, Hamilelikte Ayak Bakımı, Pedografik Teşhis, Genel Ayak Bakımı, Topuk Dikeni Bakımı, Refleksoloji Hizmeti, Çocuk Ayak Bakımı, Ayak Kokusu Giderme, Tabanlık ve Ayakkabılar, Sporcular İçin Ayak Bakımı şeklindedir. Bu hizmetlerini incelemeniz için https://www.podo-life.com/uygulamalarimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yıllardır sektörde öncü olarak ilk ücretsiz muayene hizmetini sunmuşlardı. Bu yılda da devam edecek. 2019 yılında da ücretsiz muayene hizmetini devam ettirmeye karar vermişler. Bu sayede gereksiz bir seans derdinden kurtuluyorsunuz. Yani tek seans ücreti ile 2 seans sonunda basit bir ayak tırnak batması, ya da tırnak mantarı gibi problemlerden kurtulabilirsiniz.

Ofis olarak da muayene yerlerinde yaptıkları tadilat ise harika olmuş. Daha ferah bir ortamda çalışmayı hedefleyerek müşterilerini de rahat ettirmenin yolunu bulmuşlar.

Ürünlerini daha da geliştirmişler. Yıllardır sattıkları ürünleri Allpresan, Finn Comfort, Alessandro, Gehwol, X-Statics markaları olarak belirlediler. 2019 yılında da bu markaları satmaya devam edecekler. Ürünlerinin sayfasına https://www.podo-life.com/urunlerimiz linkinden erişebilirsiniz.

Genelde müşterileri Anadolu Yakasındaki Kadiköy, Ataşehir, Maltepe, Üsküdar, Ümraniye ve Kartal olarak geçmektedir. Avrupa yakasında Şişli, Beşiktaş ve Sarıyer gibi semtlerden de müşterileri Podo-life ayak bakım merkezine gelerek ayak problemlerinin çözümüne kavuşmaktadır.

https://www.podo-life.com/bize-ulasin adresinden adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.

İyi günler diliyorum herkese.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder