30 Aralık 2014 Salı

SEO müşterilerine Google Haberler

Akredite en az zaman , yine kendi hizmet tekliflerinde anahtar kelime meta etiketleri de dahil olmak üzere başlamak zorunda olacak . Eğer geri kalanı için , anahtar kelime meta etiketleri hala büyük çoğunluğu için önemli değil neden açıklamak için hazır olsun .
Google sadeceGoogle Haberler blogda yepyeni bir anahtar kelime etiketi duyurdu. News_keywords meta etiketi Rudy Galfi , Google Haberler Ürün Müdürü göre " , kullanıcıların bizim geniş bir kitle tarafından bulunabilir o kadar düzgün bu içerik anlamak ve sınıflandırmak için Google Haberler yardım ederken özgürce kendi hikayelerini ifade etmek için haber yazarlar güçlendirmek " için tasarlanmıştır .
Iyi Googlehaber sıralamak yardım edecek anahtar sözcükleri kullanma fikri tamamen yeni değil, yayıncılar bir süre yüklemek her yeni makaleHaber XML site haritası içinde" anahtar kelimeler" etiketi kullanmak mümkün olmuştur . Her makalenin HTML Bu yeni etiket kelimeleri başlıkları veya vücut kopya gerekli değildir eklenen işlevselliği ile , bu sıralama özelliği mantıksal bir uzantısıdır .
Haberler anahtar kelimeleri virgülle ayrılmalıdır ve makale başlığı veya gövde metni herhangi bir yerinde olmak zorunda değilsiniz . Bu sadece istismara açık olabileceğini düşünüyorsanız, muhtemelen haklısınız . Google ise , bu anahtar kelime etiketi manipülasyon muhtemelen çok iyi yapmayacağım , uyarır .
" Bu meta bizim algoritmaları sıralamasını belirlemek için kullandığınız birçok arasında bir sinyal olacağını unutmayın , " Galfi yazdı. "News_keywords meta bir araç olarak tasarlanmıştır - ancak yüksek kaliteli raporlama ve ilginç haber içeriği Google Haberler kullanıcılarının önünde habercilik çalışmaları koymak için en güçlü yol kalır. "
Google'ın Seçkin Mühendisi Matt Cuttsnews_keywords etiket " sadece haber içindir . Web yok sayacaktır . " Diye Twitter üzerinden dikkat çekti
Google, Haberler akreditasyon düzenleyen kurallar sıkı belirledi ve suistimal edenler , onu kaybedersiniz . Toplayıcılar bu içerik asıl işten ayrılmasının ve robots.txt dosyası kullanarak bloke sürece , geçerli değildir gerekir . Nasıl yapılır makaleleri , tavsiye sütunlar , iş ilanları , ya da hava tahminleri ve stok veri olarak kesinlikle bilgi içeriği genellikle haber değeri kabul edilmez .
News_keywords meta etiketi kurma hakkında birkaç ipucu :

    
Virgül Anahtar kelimeleri ayırmak için kullanılan ve bu alanda izin verilen tek noktalama vardır .
    
Anahtar gibi terimler arasında disambiguate için kullanılabilir. Bu belki de yeni bir etiket en yararlı özelliği , bir makale benzer bir konu ile ilgili değilken yayıncılar Google söyleyebilirim . Bu açıklamak için kullandığımız örnek futbol vs rugby Dünya Kupası . Ekleme < meta name = " news_keywords " content = " Dünya Kupası , Brezilya 2014 , İspanya vs Hollanda , futbol , futbol " > Google makaleyi rugby ilgili değil söyler .
    
Her makale en fazla on haber anahtar kelime öbekleri için olabilir .
    
Tüm anahtar kelimeleri eşit değere sahip ; giriş sırası önemli değildir .
Geri 2009 yılında, Google'ın Matt Cutts bir sıralama faktör efsane olarakanahtar kelime etiketi gidermek için YouTube aldı . Ayrıca " Google sıralamasında anahtar kelimeleri meta etiketi kullanmaz. " Şimdi başlıklı ,Web Yöneticisi Merkezi Blog için bir yazı kaleme , biz endişeyle biz kaçınılmaz olarak yeni vızıltı duyarsınız karıştı müşterilerine ( işaret edebilir için güncelleştirilmiş bir Web Yöneticisi Yardım Video bekliyor anahtar kelime meta etiketleri ve ) bir ücret karşılığında , kendi sayfasına faydasız etiketleri katacak bazı yardakçısı bulmak için elimizden geleni rağmen oDesk veya Elance için çalıştırın.
News_keyword etiket hakkında daha fazla bilgi için , konuyla ilgili Google'ın Yardım makalesine bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder