19 Eylül 2014 Cuma

Sizlere yeni uygulamalarımızdan bahsetmek istiyoruz.

1. Yeni Alan Adı Ücretlendirmeleri
.com, .net ve .org alan adlarını şu anda 19.90 TL olarak satın almanız mümkündür. Diğer bütün uzantılarda da uygun ücretlendirmeler sunmaktayız.
2. Yeni Alan Adı Uzantıları
.tk uzantısının yanında, .cf, .ga ve .ml uzantılarını da hosting siparişinizle birlikte ücretsiz olarak alabilirsiniz. Kısa bir süre için hosting siparişi olmadan, sadece bu uzantıları ücretsiz almak için WBGCCM01 indirim kodunu kullanabilirsiniz. Bunların yanında, ücretli olarak yeni sağlamaya başladığımız .futbol uzantısını da yıllık 22.90TL'den almanız mümkündür.
3. Alan Adlarının Yanında Ücretsiz Hosting Hizmeti
.tk, .cf, .ga ve .ml alan adları hariç, alacağınız bütün alan adlarının yanında ücretsiz olarak basit bir hosting hizmeti sağlamaktayız. Ücretsiz olarak 50MB alan ve 1GB trafiğe sahip Linux paket sağlanmaktadır. Bu hizmet transferler için de geçerlidir. Alan adı siparişinin yanında ücretsiz hosting hizmeti almak için burayı tıklayarak alan adı siparişi vermeniz gerekmektedir. Daha sonra dilerseniz bu ücretsiz paketi yükseltip ücretli paketlerden birine geçebilirsiniz.
4. Yeni TR Lokasyon VPS Hizmetleri
TR lokasyon üzerinde yine kendi donanımlarımızla sunduğumuz ve denemeler yapabileceğiniz Basit paket dahil aylık 9.90TL'den başlayan VPS paketlerimizi şu linkte görebilirsiniz: https://www.webgec.com
Bütün VPS paketlerinde RAID5 ve SSD disk altyapı kullanılmaktadır. Bununla birlikte, olası disk arızası vb.. durumlara karşı günlük olarak image halinde yedek alınmaktadır(bu yedekler size teslim edilemez ya da isteğiniz üzerine kurulamaz. Sadece disk/sunucu arızası halinde tarafımızdan kullanılabilir). TR lokasyon VPS paketleri ödemenizle birlikte otomatik olarak aktif olur, birkaç dakika içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.
5. Yurtdışı Lokasyon VPS'lerde Yeni Lokasyonlar
A.B.D. ve Hollanda lokasyonun yanında, artık İngiltere ve Singapur lokasyon ile de VPS hizmetleri sağlanmaktadır. Yurtdışı VPS paketlerimizi şu linkte görebilirsiniz: https://www.webgec.com
6. VDS Hizmetlerinde Günlük Yedekleme
VDS hizmetlerinde de günlük image olarka yedekleme isterseniz, aylık 10TL ücret farkıyla sağlanabilmektedir. Böylece olası bir disk arızası vb.. durumunda verilerinizin bir yedeği bulunur. Mevcut VDS hizmetiniz için bu hizmeti almak isterseniz destek bildirimi açmanız yeterlidir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder