26 Eylül 2016 Pazartesi

Bir blogdan ötesi... www.emreakkaya.com.tr


Merhaba kişisel blog siteme hoşgeldiniz..

1987 doğumlu Elazığ asıllı Pendikliyim. Fanatik bir Galatasaraylıyım.Kişisel bilgilerim ile ilgili daha fazla bilgiyi Linkedin hesabından edinebileceğinizi düşünerek daha fazla paragraf oluşturmuyorum :)
Tıklama dünyası yeni bir özgürlük alanı oluşturuyor. Pratik olarak her yerde olabilme özgürlüğü, bu özgürlük her birimizin özel olduğu ve her birimizin bizden daha büyük olan bir topluluğun parçaları olarak bizim markaları yeniden yaratmamızı, onları yeniden tanımlamaızı sağlayan bir katılım sağlıyor. Bu katılım bizlere bir üstünlük ve kimsenin bilmediği bir şeyleri bildiğimiz duygusu yaratıyor.
Neyi bildiğimiz bizim kim olduğumuzu gösteriyor. Bu yüzden araştırıyoruz, okuyoruz, keşfediyoruz ve paylaşıyoruz.
Bu sebepten ötürü bende bilgi paylaşımı için blog sitesi yayınlamaya karar verdim.Bilgi paylaştıkça değer kazanır..Eğitimin hayat boyu devam eden bir süreç olduğuna ve bilginin paylaştıkça değer kazandığına inanıyorum.. Okurken sıkılmamanızı , geri bildirimlerinizle geliştirmenizi umut ediyorum.
Blogumda ağırlıklı olarak ;teknoloji , kültür , sanat , yazılım , kişisel gelişim , tarih ,spor ve haberler olacaktır.Kısaca bilginin olduğu herşey diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder